Doorgaan naar inhoud
Welkom in de gloednieuwe webshop van Foodies in Heels. Because tafeldekken is life. Voor alles geldt: voor 21.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd.
Voor alles geldt: voor 21.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd.

Inspiratie

Foodies in Heels wil jou inspireren om een heerlijke avond te creëren voor je gasten en voor je zelf. We laten je zien hoe je verschillende producten en tafelaankleding kunt combineren om de perfecte sfeer te creëren.

Met aandacht voor de seizoenen en met vaak wisselende foto's dagen we je uit om telkens weer op een andere manier die perfecte tafel te creëren.

Behoefte aan nog meer inspiratie? Volg @foodiesinheels en @foodiesinheelsshop op Instagram. En natuurlijk vinden we het enorm leuk als je ons tagt in je foto's op Instagram van jouw favoriete Foodies in Heels creaties.

Shop the look

Groen en bruin, een van de meest favoriete kleurencombi's dit. Sowieso is groen een crowd-pleaser. Aangevuld met deze warme bruine Martiniglazen is het echt een winnaar. Deze Martiniglazen zijn geweldig voor een fancy aperitief, maar ook voor je espresso Martini na de maaltijd of als dessert. Je kunt ook prima je champagne drinken uit deze glazen of serveer er een fancy kreeftencocktail in.