Doorgaan naar inhoud
Tafelstyling

Tafelstyling

De perfecte tafel

Wil jij een onvergetelijke avond creëren voor je gasten? Je verjaardag groots vieren? Het perfecte huwelijksdiner arrangeren? Of een onuitwisbare indruk achterlaten bij je eetclub? Laat Foodies in Heels jouw tafel stylen. We pakken groots uit met een prachtige, rijk gedekte tafel en halen alles uit de kast voor een oogverblindend plaatje. Geef ons carte blanche en we verrassen je met een wauw-tafel.

Trek jij je feestjurk aan? Doen wij de rest!

All-in concept

Krijg jij het al Spaans benauwd bij de gedachte aan zelf een diner op tafel te moeten toveren? Calm down, Foodies in Heels neemt je naast de styling van je eettafel met liefde ook de complete catering uit handen. Wij zorgen ervoor dat je tafel on point is en het eten op het juiste moment geserveerd wordt. Tip: onze shared dining avonden worden geroemd in Brabant en omstreken. (Lees: Italiaanse taferelen aan je eigen eettafel.) Laat ons weten wat je wensen zijn!

Neem contact op

Zij gingen je voor...

Styling aangepast op de ruimte en op de persoonlijke wensen.

Vriendinnenlunch Tilburg

Voor een groep vriendinnen organiseerde we een heerlijk shared diner avond. De tafelstyling plus heerlijk eten, uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat het nog een lange avond is geworden.

Buiten Styling

Haal het maximale uit je zomeravonden.

Seizoen Styling

Omdat ieder seizoen een eigen belevenis heeft.

Lunch in een sfeervolle patio

Heerlijke plek om een mooie lunch te mogen verzorgen. Deze patio was prachtig ontworpen en ik heb rekening gehouden met de stijl van de omgeving hier, om alles een geheel te laten zijn maar de tafel toch te laten knallen.