Doorgaan naar inhoud
Welkom in de gloednieuwe webshop van Foodies in Heels. Because tafeldekken is life. Voor alles geldt: voor 21.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd.
Voor alles geldt: voor 21.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd.

Kerst

Hieronder vind je een flinke dosis Kersttafels inspiratie met mooie artikelen en styling tips voor de perfecte tafel.

Styling-tip

Styling-tip

De perfecte styling hulpmiddelen vind je vaak in de natuur. Hoe prachtig zijn deze kaneelstokjes. Bind ze vast met een eenvoudig touwtje en knip dat vervolgens kort. Dit is voor mij de ultieme budget-servetring. Je kunt er ook nog een dennentakje tussen steken mocht je dat leuk vinden. En ze ruiken ook nog eens overheerlijk!

Shop the look

Ik ben gek op de oude vintage bordenset die ik van mijn oma gekregen heb. We zijn voor de collectie van Foodies in Heels op zoek gegaan naar een vintage look-a-like van goede kwaliteit porselein omdat dit nu eenmaal een tijdloos fenomeen is. Ik combineer het graag met stoere componenten zoals dit geblokte tafelkleed van Maison de Vacances. Verkrijgbaar in 3 kleuren en een must in je kast.

Styling-tip

Styling-tip

Hier zie je dat ik voor de aankleding van de tafel takken heb gebruikt. Takken met besjes werken enorm goed. Je kunt er bijvoorbeeld dennenappels bij leggen, maar ik heb hier gekozen voor walnoten. Je kunt zelfs een notenkraker op een mooi bordje op tafel erbij leggen als je ze gebruikt voor de styling van een borreltafel. Laat maar komen die koude avonden, binnen is het warm en gezellig!