Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending (vanaf 50 euro) en vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.
Vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.

Homemade Ice cream

Om de zomer te vieren, ondanks dat hij ons een beetje teleurstelt, heb ik lekkere homemade ijsjes voor je. Leuke activiteit voor de kids in de zomervakantie. Het is gezond, althans; als je er fruit in stopt natuurlijk en lekker. Je kunt ook grown-up versies maken als je een etentje voor vrienden hebt. Bijvoorbeeld een van Gin&Tonic – mix gin en tonic met citroensap of limoensap, snij plakjes komkommer en leg deze plakjes in de houdertjes, giet vervolgens de mix erop. Deze moeten wel een stuk langer in de vriezer echt wel 12 uur.

Je koopt inmiddels overal wel van die handige ijshouders en met de vulling kun je alle kanten op. Ik heb vier varianten voor je:

De gele:
-Ananas
-Kokosrasp (handje)
-Amandelmelk (klein scheutje)

De rode:
-Watermeloen
-Munt

De witte:
-Griekse yoghurt
-Frambozen
-Zwarte bessen
-Aardbeien
-Honing

En het idee is dat je alles in de blender kiepert. Kijk zelf maar even naar de verhoudingen, daar kun je weinig fout mee doen.

Bij de yoghurt versie heb ik eerst het fruit fijngehakt, dus niet in de blender, en samen met de honing door de yoghurt geroerd. Vind het bij deze lekker als er stukjes fruit in zitten. Je kunt het wel blenderen, dan krijg je een egale substantie.

Kies je favoriete fruit bij elkaar, gooi het in de blender, minimaal 4 uurtjes wachten (de yoghurtijsjes zijn wat sneller klaar) en VOILA! Jij maakt je kids helemaal blij en ze hebben amper door dat ze fruit zitten te eten.

Enjoy!

#ijsjes #zelfgemaaktijs #icecream #gezondeijsjes #fruitijsjes

Homemade Ice cream
Homemade Ice cream
Vorig artikel Vijgen – Uien – Geitenkaas salade

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden